Vuoden 2020 LCI Congress järjestetään 4.-6. toukokuuta – ilmoittaudu mukaan!

Tänä vuonna LCI Congressissa käsitellään kansainvälisten ja kotimaisten huippuosaajien alustuksilla Lean-rakentamisen ydintä! Mitä aito Lean-johtaminen tarkoittaa yrityksessä ja projekteissa? Miten tahtituotanto muuttaa suunnittelua, rakentamista, logistiikkaa ja miten alaurakoitsijoiden arvostusta nostetaan? Miten rakennusalan digitalisaatio luo edellytykset lopettaa luulolla johtaminen ja tuoda tilalle tiedolla johtamisen työntekijöiden ja johtajien käyttöön?

Tapahtuma käynnistyy valmennuspäivällä, jossa työpajaillaan osallistavissa sessioissa tahtituotannosta Big Room -toimintaan ja päivittäisjohtamisen kehittämiseen. Vetäjinä Suomen kärkivalmentajat sekä kansainvälisen seminaaripäivän ykkösnimet!

Seminaaripäivissä kuullaan maailmanlaajuisestikin kovatasoinen kattaus viimeisimmistä kokemuksista alan toimintatapojen kehittämiseen. Päivien teemoissa sivutaan mm. johtamiskäytäntöjen muutosta yritystasolta työmaalle asti, tahtituotannon onnistumisen avaimia sekä digitalisaation, esivalmistuksen ja integroinnin keinoja projektitoiminnan kehittämiseen. Mukana myös mielenkiintoisia puheenvuoroja Tilaajien näkökulmasta muutoksen ajureina!

Tiistain kansainvälisessä seminaaripäivissä alustajina mm. yhden maailman leaneimman rakennusliikkeen Lean-johtajana ja muutosajurina toiminut Paulo Napolitano, BMW:n tahtipioneeri Janosch Dlouhy sekä Norjassa suurprojekteja johtavat Hans Thomas Holm ja Per Roger Johanssen Statsbyggista! Keskiviikkona luvassa on kovatasoinen kattaus mielenkiintoisimpiin kotimaisiin caseihin tahtituotannosta ja suunnittelun virtautuksesta muutoksen läpivientiin, digitalisaatioon ja tiedonhallintaan! Uusina osioina konkreettisiin käytännön oppeihin panostavat demosessiot, joiden sisällöt tarkentuvat lähiaikoina.

LCI Congress on LCI Finlandin ja RIL:n järjestämä vuosittainen rakennusalan Lean-tapahtuma. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Leanista ja rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille asentajista toimitusjohtajiin asti. Lisätietoa tapahtumasta, päivittyvä ohjelma sekä ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta lcicongress.fi.

Huom! Early Bird -hinnat ovat voimassa vain helmikuun ajan!