LCI-webinaari tulossa syksyllä!

Tänä vuonna poikkeustilanteen vuoksi peruuntunut LCI Congress korvataan kahtena puolen päivän tilaisuutena toteutettavana LCI-webinaarina syksyllä 8.-9.9.2020. Webinaari on avoin kaikille leanista ja rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneille!

Webinaarin ajankohtaisina teemoina ovat mm.

  • Lean-organisaatioiden toiminta kriisiaikana
  • Datalla johtaminen, digitaalisuus, vuorovaikutus ja tiimien kehittäminen
  • Suunnittelutyön kehittäminen ja virtautus

Tapahtuma koostuu kahdesta puolen päivän tilaisuudesta, joissa alan kehitystyötä johtavien yritysten sekä projektien lean-johtamisen ja integroinnin asiantuntijat kertovat kokemuksistaan ja opeistaan. Webinaarin ensimmäinen tilaisuus pidetään tiistai-iltapäivällä. Keskiviikkona webinaaria jatketaan aamupäivästä jälleen mielenkiintoisten puheenvuorojen, case-esimerkkien ja rinnakkaissessioiden parissa!

Vahvistaneina puhujina jo mm. Seppo Heinonen (HUS), Jyrki Keinänen (A-Insinöörit), Otto Alhava (Fira) ja Olli Seppänen (Aalto-yliopisto).

Webinaarin ilmoittautuminen on nyt auki! Hintoihin sekä webinaarin muihin tietoihin voi tutustua tapahtumasivulla osoitteessa: http://lci.fi/lci-webinaari2020. Päivitämme sivua ja ohjelmaa puhujien ja ohjelman varmistumisen myötä. Pysy kuulolla!