LCI-päivät 3.-5.6.2019

Yhteistoiminta, ihmisten kunnioittaminen ja jatkuva parantaminen. Tahtituotanto, Big Room ja Last Planner. Ovatko nämä trendikkäät termit rakennusalan tuottavuusloikan avaimia ja mistä tässä kaikessa onkaan kyse? Vastauksia tähän ja alan kuumimpia käytännön esimerkkejä tarjoillaan kesäkuussa LCI-Päivillä.

LCI-päivät 2019 on LCI Finland ry:n ja RIL:n järjestämä kolmipäiväinen seminaari, joka on tarkoitettu kaikille rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneille. Tänä vuonna pääteemana on rakennusalan kulttuurin muutos kohti parempaa suorituskykyä ja yhdessä kehittämistä.

Tapahtuma koostuu kansainvälisestä ja kotimaisesta seminaaripäivästä sekä niitä edeltävästä valmennuspäivästä. Kansainvälinen päivä (5.6.) tarjoaa osallistujille laajan kattauksen kansainvälisen kärkitason lean-asiantuntijoiden alustuksia. Puheenvuoroissa käsitellään niin strategisen kuin työntekijätason kehittämistä, tahtituotantoa, esivalmistusta sekä maailman kehittyneimpiä projekteja. Näistä kertomassa ovat mm. Sutter Healthin IPD-hankkeista vastaava Digby Christian, BAUWENS Constructionin johtaja Kevin Mattiszik, Jessica Kelley Southland Indstriesiltä sekä monia muita alan edelläkävijöitä ympäri maailmaa. Kotimaisena päivänä (4.6.) tapetilla on Suomen kovimpia tahtituotanto-caseja, megaprojektien johtamista sekä lähes kymmenkunta toimitusjohtajaa ottamassa kantaa organisaatioidensa muutoksiin.

Valmennuspäivä (3.6.) tarjoaa käytännön oppeja suunnittelun ja rakentamisen uudenlaiseen johtamiseen. Päivä on laajentunut koostumaan kuudesta korkealaatuisesta työpajasta sisältäen pidemmät tahtituotantoon ja integraatioon keskittyvät valmennukset sekä puolen päivän mittaiset Leanin periaatteita, Last Planner Systeemiä, Big Room -toimintaa ja huipputiimin valmentamista koskevat työpajat. Valmentajina aiheen ammattilaiset Anssi Koskenvesa (Mittaviiva), Piia Sormunen (Granlund Consulting), Jari Salo (Juuriharja) sekä Visonin Lauri Merikallio, Aleksi Heinonen ja Miika Ronkainen. Lisäksi englanninkielisiä integraatio- ja Kata-työpajoja tähdittävät kansainvälisen seminaaripäivän ykkösnimet Digby Christian, Wiebe Nijdam ja Jessica Kelley.

LCI-päivät järjestetään Hotel Hilton Airportissa Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan sekä ilmoittautuminen löytyvät LCI-päivien virallisilta sivuilta osoitteesta https://www.ril.fi/en/events/lci19.html .