LCI-päivä

Vuosittain järjestettävä LCI-Päivä kokoaa jälleen 8.12.2016 yhteen asiakaslähtöisyyden ja tuottavuuden kehittämisestä kiinnostuneita kiinteistö- ja rakennusalan organisaatioita ja asiantuntijoita. Tilaisuudessa kuullaan viimeisimpiä näkemyksiä ja kokemuksia Leanin hyödyntämisestä niin suunnittelussa kuin rakentamisessa.

LCI-päivä tarjoaa kattavan käsityksen Lean-toimintatapojen soveltamisesta Suomen kiinteistö- ja rakennusmarkkinoilla. Lisäksi päivillä kuullaan kansainvälisiä kokemuksia sekä näkemyksiä ja oppeja muilta toimialoilta. Tapahtuman tavoitteena on esitellä uusimmat tulokset ja kokemukset Lean-filosofian soveltamisesta alan liiketoiminnan ja palvelutuotannon kehittämiseen.

Kiinteistö- ja rakennusalan on muututtava palveluliiketoiminnaksi. Toimialan perinteiset mallit eivät enää vastaa asiakkaiden tarpeisiin. Käynnissä oleva muutos tarjoaa alan ketterimmille toimijoille mahdollisuuksia tuotannon tehostamiseen, yrityskulttuurin kehittämiseen ja uusien liiketoimintamallien soveltamiseen. Toimialan kehittämisen suuntaa on hahmotettu LCI-päivillä vuodesta 2011 lähtien.

Lisätietoja vuoden 2016 päivän sisällöistä, ohjelmasta ja puhujista päivitetään LCI-Päivä 2016.

Suoraan vuoden 2016 päivän ilmoittautumiseen.