LCI-päivät

Yhteistoiminta, ihmisten kunnioittaminen ja jatkuva parantaminen. Tahtituotanto, Big Room ja Last Planner. Ovatko nämä trendikkäät termit rakennusalan tuottavuusloikan avaimia ja mitä ne oikeasti tarkoittavat? Vastauksia ja alan kuumimpia käytännön esimerkkejä tarjoillaan kesäkuussa LCI-Päivillä.

Kolmipäiväinen LCI Finland ry:n ja RIL:n järjestämä kolmipäiväinen tapahtuma on tarkoitettu kaikille leanista ja rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneille. Maanantain valmennuspäivässä työpajaillaan osallistavissa sessioissa Last Plannerista Big Roomiin ja huipputiimien kehittämiseen. Vetäjinä Suomen kärkikasti sekä kansainvälisen seminaaripäivän ykkösnimet Digby Christian, Wiebe Nijdam ja Jessica Kelley.

Tiistain kansainvälisessä seminaaripäivässä lavalle saapuvat kansainvälisen kärkitason lean-asiantuntijat aiheinaan niin strategisen kuin työntekijätason kehittäminen, esivalmistus ja tahtituotanto sekä muut esimerkit maailman kehittyneimmistä projekteista. Tapahtuma päätetään kotimaiseen seminaaripäivään, tapetilla on Suomen kovimpia tahtituotanto-caseja, megaprojektien johtamista sekä lähes kymmenkunta toimitusjohtajaa ottamassa kantaa organisaatioidensa muutoksiin.

LCI-päivät järjestetään Hotel Hilton Airportissa Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tapahtuman ohjelma ja puhujat kokonaisuudessaan sekä ilmoittautuminen löytyvät LCI-päivien virallisilta sivuilta osoitteesta https://www.ril.fi/en/events/lci19.html .