LCI-päivät

Oletko kyllästynyt perinteiseen tapaan toimia ja tehdä asioita? Tapaan, johon liittyy usein kommunikaatio-ongelmia, puuttuvia lähtötietoja, epävarmoja aikatauluja ja suunnatonta stressiä. Kaikki tietävät, että muutosta tarvitaan, mutta sen kohtaaminen pelottaa. Mistä aloittaa ja miten?

Kolmipäiväinen Lean Construction Congress on ainutlaatuinen paikka pohtia ja oivaltaa rakennusalan muutosjohtamiseen liittyviä haasteita ja ratkaisuja! Valmennuspäivästä ja kaksipäiväisestä seminaarista muodostuva tapahtuma tarjoaa monenlaista sisältöä tilaajille, urakoitsijoille, suunnittelijoille ja muille palveluntuottajille. Maanantain valmennuspäivä, kansainvälisten puhujien tähdittämä tiistain seminaaripäivä ja keskiviikon kotimainen seminaaripäivä tarjoavat varmasti jokaiselle jotakin.

Seminaaripäivissä kuullaan maailmanlaajuisestikin kovatasoinen kattaus viimeisimmistä kokemuksista alan toimintatapojen kehittämiseen. Ohjelmassa panostetaan yhä enemmän konkreettisiin oppeihin ja aktiivisempaan vuorovaikutukseen osallistujien ja esittäjien välillä! Mukana mm. BMW:n tahtipioneeri Janosch Dlouhy sekä Norjassa vaikuttavia suurprojekteja johtavat Hans Thomas Holm ja Per Roger Johanssen Statsbyggista. Muut kärkipuhujat ja tarkempi seminaariohjelma tullaan julkistamaan aivan lähiaikoina!

Edellisenä vuonna tapahtuma kokosi yli 350 osallistujaa eri puolilta maapalloa ja saimme erinomaista palautetta tapahtumasta ja jatkuvan parantamisen hengessä tavoitteet ovat jälleen korkealla!

Tapahtuman Early Bird –hinnat ja ilmoittautuminen ovat nyt julkaistu!

Tapahtuman viralliset sivut löytyvät osoitteesta lcicongress.fi!