LCI-webinaari 8.-9.9.2020

LCI-Webinaari tulossa syksyllä!

Tänä vuonna poikkeustilanteen vuoksi peruuntunut LCI Congress korvataan kahtena puolen päivän tilaisuutena toteutettavana LCI-webinaarina 8.-9.9.2020. Webinaari on avoin kaikille leanista ja rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneille!

Webinaarin ajankohtaisina teemoina ovat mm.

  • Lean-organisaatioiden toiminta kriisiaikana
  • Datalla johtaminen, digitaalisuus, vuorovaikutus ja tiimien kehittäminen
  • Suunnittelutyön kehittäminen ja virtautus

Tapahtuma koostuu kahdesta puolen päivän tilaisuudesta, joissa alan kehitystyötä johtavien yritysten sekä projektien lean-johtamisen ja integroinnin asiantuntijat kertovat kokemuksistaan ja opeistaan. Webinaarin ensimmäinen tilaisuus pidetään tiistai-iltapäivällä. Keskiviikkonawebinaaria jatketaan aamupäivästä jälleen mielenkiintoisten puheenvuorojen, case-esimerkkien ja rinnakkaissessioiden parissa!

Ohjelma

Päivitämme tälle sivustolle lisätietoa vahvistuneista puhujista ja case-esityksistä sekä tarkennamme aikataulua. Vahvistaneina puhujina jo mm. Seppo Heinonen (HUS), Kari Kauniskangas (YIT), Jyrki Keinänen (A-Insinöörit), Otto Alhava (Fira) ja Olli Seppänen (Aalto-yliopisto).

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Webinaarin hinta on LCI Finlandin jäsenille 295 € ja muille 345 €. Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa, koska laskuttava yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä voi halutessa maksaa 50 € kannatusmaksun LCI Finland ry:n toiminnan tukemiseksi. Keräämme kannatusmaksuja paikkaamaan kevään LCI Congressin peruuntumisesta johtuvaa merkittävää tulonmenetystä yhdistykselle. Vuosittainen LCI Congress on yhdistyksenkeskeisin tulonlähde, jolla katetaan yhdistyksen ammattimaisesta toiminnasta syntyvät kulut, esimerkiksi koskien yhdistyksen tapahtumien järjestämistä ja sisällöntuottoa.

Toivomme tukeanne, jotta meillä mahdollisuus järjestää jälleen ensi keväänä korkeatasoinen LCI-Congress livenä!

Kannustusmaksu laskutetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen webinaariin on jo auki!

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Nähdään ja kuullaan syyskuussa netin välityksellä!