Rakennusalan Lean-teko 2024

LCI Finland ry julkistaa Vuoden Rakennusalan Lean-teko -kilpailun vuonna 2024. Kilpailun tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä Lean-rakentamiselle ja erityisesti sitä edistäville ihmisille ja nostaa esille erinomaista edelläkävijyyttä lean-menetelmien ja -johtamisen soveltamisessa ja käyttöönottamisessa kiinteistö- ja ra­kennusalalla toimivissa suomalaisissa yrityksissä ja yhteisöissä.

Tunnustuspalkinto jaetaan 4.6.2024 Helsingissä järjestettävillä Lean-rakentamisen päivillä, jonka teemana on ”Ihmisiä rakentamassa”. Vuoden 2024 lean-teon valinnan suorittaa LCI Finland ry:n hallitus yhdessä RAIN3 kehityshankkeen johtoryhmän kanssa yhteistyössä.

Voit ehdottaa kilpailuun sopivia lean-tekoja, joissa on erinomaisella tavalla käyttöönotettu tai sovellettu lean-filosofiaa ja kehitetty lean-osaamista, -toimintatapoja ja -työmenetelmiä. Voit ehdottaa tekoa, jossa olet itse ollut mukana, tai jonkun muun tekoa. Ehdotukset pyydämme toimittamaan 3.5.2024 mennessä osoitteeseen täyttämällä sivun alalaidan painikkeesta avautuvan lomakkeen. Kaavakkeessa pyydämme kertomaan mm. ilmoittajan yhteystiedot, ehdotettavan teon (voi olla projekti, organisaatio tai ihan yksittäinen teko), ehdo­tuksen palkinnon vastaanottajaksi sekä ytimekkäät perustelut, miksi juuri tämä teko olisi oikea valinta Vuo­den Rakennusalan Lean-teoksi.

Ehdota voittajaa tästä